Srodstvo
Najbrži
Rezultati očinstva mogu biti gotovi narednog radnog dana!

Najprecizniji
Jedina smo laboratorija u regionu koja standarno analizira 22 lokusa, za razliku od ostalih laboratorija koje standardno analiziraju 15 lokusa. Veći broj lokusa značajno povećava preciznost testa.

Garancija kvaliteta
Budite potpuno sigurni u rezultat testa. Analize rade stalni sudski veštaci, a u nalazu dajemo DNK profile svih testiranih osoba i odgovarajuće statističke obračune.
Osim očinstva, analizom DNK se može utvrditi i bliže i dalje srodstvo. Ovde razlikujemo dve vrste analiza: analiza Y hromozoma i analiza DNK profila. 
Analizom Y hromozoma (muške komponente DNK) moguće je utvrditi da li dve osobe potiču od istog muškog pretka, po muškoj liniji. Primeri su: deda i unuk, braća po ocu, stric i bratanac i tako dalje. 
Analiza Y hromozoma se može koristiti i u cilju potvrde mogućnosti očinstva, ili isključivanja očinstva. Na primer deda i unuk mogu da se testiraju kako bi se videlo da li zaista potiču iz iste loze. Isto važi i za strica i bratanca. 
Srodstvo se može utvrditi i forenzičkim DNK profilom. U nekim slučajevima je moguće utvrditi sa dosta visokom verovatnoćom da li su dve osobe rođeni brat i sestra, ili polubrat i polusestra. Za ovakve analize nam je prethodno neophodno dostaviti porodično stablo sa osobama koje bi mogle da se uključe u analizu. 
Uzorci za analizu su isti kao i za utvrđivanje očinstva. 
 
Cenovnik 
Rezultat je gotov u roku od tri radna dana. 
DNK profil Y hromozoma 13.000Forenzički DNK profil 13.000Testiranje dve osobe 26.000Cena za svaku osobu nakon druge testirane osobe (treća osoba nadalje) 8.000Doplata za rezultat validan na sudu 5.000Doplata za rezultat narednog radnog dana (samo u slučaju kada su uzorci uzeti u našoj laboratoriji) 10.000 
Cenovnik za utvrđivanje očinstva, srodstva i praporekla, kao i uputstvo za plaćanje, možete naći ovde